Modules

Naast videobellen kun je bij mij ook HSP coaching krijgen via modules die je zelfstandig op je eigen tempo kunt doorlopen. Je kunt de module met of zonder persoonlijke begeleiding aanschaffen. Persoonlijke begeleiding verloopt via (beveiligd) mailcontact*. Wanneer je een onderdeel van de module hebt afgerond kun je je inzichten en/of persoonlijke situatie delen met mij. We gaan er dan samen verder op in en geef ik je persoonlijk advies.

De modules van Hoogsensitief Online zijn gebaseerd op de meest voorkomende problemen waar HSP’s tegenaan lopen. In de modules ga je aan de slag met het verminderen van de lastkant van hoogsensitiviteit en het versterken van de natuurlijke talenten die er net zo goed bij horen. Zo kom je meer in contact met jezelf en ga je je hoogsensitieve eigenschappen in een positief licht zien. Je gaat hierdoor zelfverzekerder en beter in je vel zitten. Ik bied op dit moment de volgende modules aan: ‘Omgaan met overprikkeling’. Meer zullen volgen! In de shop kun je de modules vinden en aanschaffen. 

WAAROM GESCHREVEN COACHING VIA MODULES?
  • Geschreven inzichten en advies zijn makkelijker te bewaren. Je kunt het zo ook op een later moment er weer even bij pakken. 
  • Je kunt op jouw moment van de dag mailen, even pauzeren en langer nadenken over wat je wil vertellen.  
  • In deze vorm van coaching combineer je de zelfstandigheid van een training (je krijgt informatie en opdrachten), met de toevoeging van persoonlijk advies en ondersteuning wanneer jij daar behoefte aan hebt.
  • Deze coaching kan ondersteunend werken naast een behandeltraject bij een psycholoog als je praktische ondersteuning in het HSP gedeelte daar mist. Schrijvende / zelfstandige coaching kan namelijk als minder belastend worden ervaren dan live contact.
  • Voor de mensen die een voorkeur hebben voor zich uitdrukken via schrijven in plaats van via praten. Bijvoorbeeld omdat dit minder overprikkeld kan zijn.

* Bij al het contact met Hoogsensitief Online zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing.