Afspraak maken

Coaching via videobellen

Gratis klikgesprek

Bij HSP coaching is een goede klik met je coach natuurlijk belangrijk. Daarom is het bij Hoogsensitief Online mogelijk om eerst een vrijblijvend klikgesprek van ongeveer 20 minuten in te plannen met mij. In de agenda hieronder kun je zelf een klikgesprek inplannen. Je kunt me in dit klikgesprek of naderhand via e-mail (nore@hoogsensitiefonline.nl) laten weten of je een traject zou willen starten. Bij een wederzijdse klik plannen we een intakegesprek in.

Intakegesprek

Je kunt ook direct contact met mij opnemen om een intakegesprek in te plannen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar nore@hoogsensitiefonline.nl of te bellen naar +31 162 242 040.

Het traject

Nadat we een intakegesprek ingepland hebben, ontvang je een vragenlijst van me die je voor het gesprek kunt invullen en terugsturen. Het intakegesprek zelf zal ongeveer 60 minuten duren. Aan het einde van de intake kunnen we meteen een nieuwe afspraak inplannen voor de eerste coachingssessie. Voor coachingssessies worden 60 minuten gereserveerd. Gaandeweg kijken we aan hoeveel sessies jij behoefte hebt. Ik vind het belangrijk dat coachees vrijheid hebben in het ritme van de coaching. Wil je na een sessie nog even wachten met een nieuwe afspraak inplannen, dan is dat prima. Je kan ook altijd besluiten het traject af te ronden zonder opgaaf van reden. Alle communicatie, zoals het versturen van de intake vragenlijst, verloopt via beveiligd mailen. Mocht je afspraak om een bepaalde reden niet door kunnen gaan (zie Algemene Voorwaarden) dan laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

Tarieven

Een intake via videobellen kost 50 euro. Een coachingssessie via videobellen kost 80 euro. De prijzen zijn inclusief BTW. De factuur stuur ik maandelijks voor het einde van de maand.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Versturen

* Binnen al het contact met Hoogsensitief Online zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing.